Paarden

Chocolate Chip

Chocolate chip is een 15-jarige Quarter Horse ruin. Chocolate is een stoer, maar ook lief paard. Hij wordt ingezet als coachpaard, voltigepaard en therapiepaard.

 

 

 

 

Quin

Quin is een 14-jarige American Paint Horse merrie. Ze is zorgzaam, sterk en het grootste paard van stal. Quin wordt ingezet als coachpaard, therapiepaard en voltigepaard.

 

 

 

Jacky

Jacky is een 19-jarige Shetland Pony ruin. Jacky is een slimme en lieve pony. Hij wordt af en toe ingezet als therapiepony. Jacky neemt graag kinderen mee op zijn karretje. Daarnaast is hij een heel fijn maatje om mee te oefenen tijdens de Pony Power bijeenkomsten.

 

 

Pepper

Pepper is een 16-jarige American Paint Horse merrie. Ze is sterk en betrouwbaar. Pepper wordt ingezet als therapiepaard en af en toe als voltigepaard. Pepper is de moeder van Starbucks.

 

 

Starbucks

Starbucks is een 11-jarige American Paint Horse merrie. Ze is de dochter van Pepper. Starbucks is lief en ondeugend. Starbucks houdt van knuffelen en wordt graag geborsteld. Ze wordt nog niet ingezet als therapie- of voltigepaard, maar wordt hiervoor opgeleid.

 

Micha

Micha

Micha is een 12-jarige Irish Cob (Tinker) ruin. Hij is erg sterk en houdt van knuffelen. Micha wordt ingezet als coachpaard en rijpaard.

 

Lobke

Lobke is een hele lieve Shetland Pony merrie die regelmatig bij ons op bezoek komt om te helpen bij de bijeenkomsten van PonyPret en de Pony Power training. Samen met Jacky doet ze haar best om kinderen te ondersteunen bij hun sociaal-emotionele ontwikkeling.