Paarden

Chocolate Chip

Chocolate chip is een 20-jarige Quarter Horse ruin. Chocolate is een stoer, maar ook lief paard. Hij wordt ingezet als rijpaard, voltigepaard en therapiepaard.

Quin

Quin is een 19-jarige American Paint Horse merrie. Ze is zorgzaam, sterk en het grootste paard van stal. Quin wordt ingezet als coachpaard.

Jacky

Jacky is een 24-jarige Shetland Pony ruin. Jacky is een slimme en lieve pony. Hij wordt af en toe ingezet als therapiepony. Daarnaast is hij een heel fijn maatje om mee te oefenen tijdens de Pony Power bijeenkomsten.

Pepper

Pepper is een 21-jarige American Paint Horse merrie. Ze is sterk en betrouwbaar. Pepper wordt ingezet als therapiepaard, rijpaard en af en toe als voltigepaard. Pepper is de moeder van Starbucks.

Starbucks

Starbucks is een 16-jarige American Paint Horse merrie. Ze is de dochter van Pepper. Starbucks is lief maar weet ook heel goed wat ze wel (en niet!) wil. Starbucks gaat het liefst mee op buitenrit.

Micha

Micha

Micha is een 16-jarige Irish Cob (Tinker) ruin. Hij is erg sterk en houdt van knuffelen. Micha wordt ingezet als coachpaard en rijpaard.

Dodi

Dodi is een bijna 30-jarige Sorraia ruin. Hij komt uit Portugal, samen met zijn maatje Diamant. Dodi houdt van spelen, borstelen en wandelen. Hij wordt ingezet als coachpaard.

Diamant

Diamant is een 13-jarige Lusitano ruin. Hij komt uit Portugal, samen met zijn maatje Dodi. Diamant houdt van knuffelen en borstelen. Hij wordt opgeleid tot rij- en therapiepaard.