Ervaringen

Over PonyPret:

Mirre samen met Pepper

 

´Hoi, ik ben Mirre. Bij PonyPret doen we leuke dingen zoals voltige, rijden en dingen rondom paarden want het is gewoon leuk om bezig te zijn met paarden. En het is altijd gezellig met elkaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

Mende samen met Chocolate

 

´Hoi, mijn naam is Mende. Ik ben 11 jaar. Ik vind het leuk om met paarden bezig te zijn. En daarom zit ik op ponypret.  We beginnen altijd met het verzorgen van de paarden. Daarna gaan we voltige doen, of iets anders wat met paarden te maken heeft. Bijvoorbeeld: paardrijden. Ik hoop dit nog heel lang te kunnen doen.  Groetjes Mende´

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de equitherapie/coaching:

‘Bij mensen weet ik nooit zeker of ze ook menen wat ze zeggen… Paarden zijn altijd duidelijk, dat vind ik fijn’ (B., 13 jaar)

‘Het is een stuk rustiger thuis. L. kan door de equitherapie beter uitleggen hoe hij zich voelt, voordat ‘de emmer overloopt’. Hij wordt niet meer zo snel boos. L. begrijpt zichzelf beter en wij als ouders kunnen hem daardoor beter helpen’ (moeder van L., 9 jaar)

‘Chocolate is mijn lievelingspaard. Hij is mooi en heel lief. Ik kan ook op zijn rug staan. Dan ben ik een pauw (trots)’ (D., 8 jaar)

‘De paarden zijn een kudde. Mijn familie is eigenlijk ook een soort kudde. Met sommige mensen kun je beter overweg dan andere. Het gaat erom dat iedereen er toch bijhoort en je elkaar helpt. Dat doen paarden ook’ (K., 15 jaar)