Julia Jaspers

Hallo!

Ik ben Julia Jaspers en ik werk als equitherapeut, coach en begeleider bij Paard en Avontuur, in nauwe samenwerking met Stichting LinQ in Deurne.

Al zo´n 25 jaar werk ik met paarden, eerst als echt ‘paardenmeisje’, later als dressuur- en voltige instructeur. Na de studie pedagogiek wilde ik mijn kennis en ervaring met paarden graag combineren met het begeleiden van kinderen en jongeren. Inmiddels heb ik mij middels diverse opleidingen gespecialiseerd tot equitherapeut en professioneel coach. Door de jaren heen heb ik tijdens mijn werk met kinderen en paarden al vaak mogen ervaren hoe waardevol het contact met paarden voor kinderen is. Mijn eigen drie kinderen krijgen van jongs af aan de nodige Pony Power mee, maar ik gun dat alle kinderen! Meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld, beter communiceren, grenzen bewaken en samenwerken; het zijn kwaliteiten waar een kind de rest van zijn/haar leven baat bij heeft.

Binnen Paard en Avontuur bied ik equitherapie trajecten voor kinderen/jongeren met een specifieke hulpvraag en daarnaast begeleid ik de PonyPret lessen. Neem eens een kijkje op onze website www.paardenavontuur.nl of neem contact met ons op, we vertellen je graag over de mogelijkheden!