Ervaringen

Over de equitherapie/coaching:

‘Bij mensen weet ik nooit zeker of ze ook menen wat ze zeggen… Paarden zijn altijd duidelijk, dat vind ik fijn’ (B., 13 jaar)

‘Het is een stuk rustiger thuis. L. kan door de equitherapie beter uitleggen hoe hij zich voelt, voordat ‘de emmer overloopt’. Hij wordt niet meer zo snel boos. L. begrijpt zichzelf beter en wij als ouders kunnen hem daardoor beter helpen’ (moeder van L., 9 jaar)

‘Chocolate is mijn lievelingspaard. Hij is mooi en heel lief. Ik kan ook op zijn rug staan. Dan ben ik een pauw (trots)’ (D., 8 jaar)

‘De paarden zijn een kudde. Mijn familie is eigenlijk ook een soort kudde. Met sommige mensen kun je beter overweg dan andere. Het gaat erom dat iedereen er toch bijhoort en je elkaar helpt. Dat doen paarden ook’ (K., 15 jaar)

Over de voltigelessen/PaardenAvontuur kamp:

‘De voltige lessen zijn altijd super gezellig! We maken altijd grapjes waarom we moeten lachen.
Paardenkamp was ook super leuk, veel gezelligheid, in een grote tent slapen. Leuk!’ (N., 13 jaar)

‘Ik zit in de eerste voltige groep, het zijn super leuke en gezellige lessen. We kunnen goed met elkaar lachen en leren allemaal veel. De paarden zijn stuk voor stuk geweldig en julia geeft heel goed les en let ook goed op onze veiligheid, wat ik ook heel belangrijk vind. Een echte aanrader dus!’ (I., 17 jaar)